Even voorstellen

Welkom op mijn website. Ik ben Fiona Brouwer, relatiedeskundige. Dat houdt in dat ik relatietherapie, relatiecoaching, individuele therapie en coaching geef.

In het bedrijfsleven geef ik trainingen, coaching en bedrijfsadvies.

Tevens ontwikkel ik trainingen, cursussen en workshops.

Ik begeleid mensen in hun persoonlijkheidsontwikkeling, in de omgang met zichzelf en anderen, zowel in hun professionele als in hun persoonlijke leven.

Paren

Paren komen bij mij met hun relatieproblemen en ook om een volgende stap te maken in hun relatie. De Onvolwassen relatie is het tweede stadium in liefdesrelatie waar de relatieproblemen zich altijd manifesteren. Het samen ontwikkelen en doorgroeien naar de Volwassen relatie is waar de uitdaging ligt om gelukkiger te leven.

Individueel

Ook mensen die stagneren in hun leven zoeken samen met mij naar de mogelijkheden om daarvan los te breken.

In deze processen draait alles om bewustwording. Niet alleen van positieve, maar ook, en misschien wel vooral, van negatieve eigenschappen. Het negatieve ondermijnt namelijk het positieve. Om te kunnen worden wie je wilt zijn en wie je in essentie bent, moet je die negatieve mijnen ruimen. Individuele of bedrijfscoaching kan daarbij helpen.

Mijn kijk op menselijke relaties en persoonlijkheidsontwikkeling beschrijf ik in mijn boek “Ik ben een goede relatie“.

Bedrijven

Bedrijven zetten mij in als coach en trainer vanuit de wens hun ‘menselijk kapitaal’ beter te benutten en de effectiviteit van samenwerkingsrelaties te verbeteren. Ik word door bedrijven ook gevraagd als bedrijfsadviseur wanneer zij een volgende stap willen maken in hun bedrijfsontwikkeling. Wat is er nodig om het bedrijf en de mensen voor te bereiden op de toekomst?

Topsporters

Topsporters vragen mij hen te begeleiden zodat ze hun prestaties kunnen verhogen. Om aan de top te komen en te blijven moet je niet alleen je talent trainen maar vooral jezelf optimaal kunnen managen. Zelfkennis is van essentieel belang. Je negatieve kanten leren los te laten voordat ze je prestaties kunnen ondermijnen en je positieve kanten benutten om steeds beter te worden. Lees hier meer over Topsportbegeleiding.

Studies:
  • International University of Lugano, psychologie -pedagogiek, bij Professor H. van Praag

  • Certificeerd Imago Relationship Therapist, bij Harville Hendrix New York USA.

  • Certificeerd Sedona Method® Coach, bij Hale Dwoskin, Sedona USA.

  • Matrix Energetics Level 1,2, 3 en 4 practioner, bij Dr. Richard Bartlett