DREIGEN JULLIE ELKAAR KWIJT TE RAKEN?
MAAR DAT WILLEN JULLIE NIET?

IK KAN HELPEN!

Duizenden paren hebben hun relatie gered met mijn programma:

Herkennen jullie hier iets van?

 • niet op dezelfde golflengte

 • klagen en zeuren

 • terugkerende boosheid

 • voortdurende spanning

 • dagelijkse irritaties

 • afsluiten en niet praten

 • vervreemding van elkaar

 • niets meer goed kunnen doen

 • ontrouw of onbetrouwbaar zijn

 • steeds dezelfde ruzies

 • weinig of geen seks

 • vervelende opmerkingen

 • veel kritiek

 • afstandelijk zijn

 • veel weg zijn of werken

 • geen ruimte voelen

 • te druk hebben

 • weinig samen doen

 • verstikkend

 • gelijkhebberigheid

Het is gedrag dat echt destructief is voor een relatie

Het gedoe tussen jullie is een oproep om samen aan de gang te gaan om;
jezelf, je relatie en jullie liefde verder te laten ontwikkelen.

De Liefdesrelatie!

De ‘Disney Mythe’: De ware gaat jou gelukkig maken

‘En ze leefden nog lang en gelukkig’. Dat is wat we allemaal wel willen. Het is hoe de meeste sprookjes, vele films en boeken eindigen. Voordat we volwassen zijn hebben we het al talloze malen gehoord en gelezen. Het is daardoor zodanig ingesleten dat het niet zo gek is dat we geloven dat het ook echt zo zal gaan. Als we eenmaal de ware hebben ontmoet dan worden we vanzelf gelukkig. Die ware gaat jou namelijk helemaal gelukkig maken.

 

 

In de echte wereld gaat het er anders aan toe

Ik weet echter zeker dat jij er ondertussen achter bent dat het in de echte wereld er heel anders aan toegaat. Ik zeg vaak dat er in de loop van de tijd een stukje van die tekst is kwijtgeraakt. Er stond namelijk eerst ‘En ze leefden nog lang en werkten hard aan zichzelf om gelukkig te kunnen worden’. Dat is een tekst die klopt!. Maar dat is natuurlijk een stuk minder romantisch!

 

 

Na de verliefdheid volgt altijd de Onvolwassen Relatie

Het gaat dus niet vanzelf! Jullie moeten er wat voor doen en de rest van je leven blijven doen. Nadat de verliefdheid is uitgewerkt komt iedereen altijd in de Onvolwassen Relatie terecht. De liefde roept na de verliefdheid namelijk veel onbewuste pijn, onvervulde behoeften, tekort en onverwerkte emoties op bij beide. Het kenmerk van de Onvolwassen Relatie is ‘strijd’. Strijd om van alles en de strijd herhaalt zich steeds weer. Wist je dat 95% van de paren blijft hangen in deze strijd? Simpelweg omdat ze niet weten hoe ze eruit moeten komen? Het gevolg is verwijdering van elkaar en in te veel gevallen een scheiding. Dat is echt niet nodig. Die strijd is namelijk een oproep tot ontwikkeling. Ontwikkeling van je persoonlijkheid, je relatie en de liefde.

 

 

Belangrijk om samen te investeren in jullie geluk

Het is zo waardevol en belangrijk om samen te investeren in de ontwikkeling van jullie geluk. Jezelf, je partner en de liefde echt gaan leren begrijpen zodat je de liefde kan geven die je zo graag van elkaar wilt ontvangen. Het bezig gaan met deze ontwikkeling is al een stap naar gelukkiger zijn. Het geeft onmiddellijk het gevoel dat je zelf weer de regie krijgt over jullie geluk met elkaar

In 5 stappen kennis, kunde en inzichten vergaren voor een Gelukkige Relatie

Om gelukkig te worden heb je kennis en inzicht nodig op allerlei gebieden en dat leer je niet op school. Het is daarom niet gek dat zoveel relaties misgaan.
MAAR: de oplossing is dichterbij dan je misschien denk.
Het probleem is namelijk niet een gebrek aan liefde maar een gebrek aan kennis!
Ik wil in 5 stappen met jullie aan de gang zodat je die kennis en inzichten kunt vergaren op de weg naar jullie geluk.

De 5 stappen naar een Gelukkige Relatie

STAP 1. WELKE BAGAGE NEEM JIJ MEE DE RELATIE IN?

Deze eerste stap brengt jullie veel inzicht, maar geeft ook verwondering dat je elkaar niet zomaar gekozen hebt. In de partnerkeuze zit onbewust een soort plan, een plan waarvan je de gebruiksaanwijzing niet hebt meegekregen. Nu ga je begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan. Het stond van tevoren al vast dat het moeilijk zou worden, jullie wilden dat alleen niet geloven. Je gaat inzien dat pijn, tekort en verdriet vanuit je verleden invloed hebben op je relatie. Je gaat door die kennis meer verantwoordelijkheid nemen voor je geluk en je eigen aandeel in de relatie.

Je krijgt heel veel inzicht en begrip voor hoe een liefdesrelatie echt verloopt en wat er jij eraan kunt doen om samen gelukkig te worden.

STAP 2. BEN JIJ ZELF EEN GOEDE RELATIE?

Het uitgangspunt van een relatie is dat je liefde en aandacht geeft aan die ene speciale persoon in je leven. Nou doe je dat heel gemakkelijk als je verliefd bent. Maar in een langdurige relatie, begin je steeds meer te verwachten dat je liefde en aandacht krijgt. Je raakt teleurgesteld dat je niet krijgt wat e graag hebben wilt en je gaat daardoor ook steeds minder geven. In stap 2 gaan jullie ieder op zelfonderzoek uit . Je krijgt inzicht waarom je die strijd levert met jezelf en met elkaar. Je ziet dat het steeds herhalende negatieve patronen zijn en je gaat begrijpen waar die vandaan komen en hoe je ze kan transformeren.

Door beter te begrijpen waarom je reageert zoals je vaak doet, maken jullie een stap naar het nemen van eigen verantwoordelijk waardoor je stopt met elkaar de schuld te geven

STAP 3: WIE WIL JE ZIJN EN HOE BLIJF JE OP HET SPOOR?

Om een gelukkige relatie te creëren met elkaar heb je een beeld nodig over “Wie je wilt zijn”. Om de strijd te kunnen doorbreken moet je elke dag uit je oude patronen kunnen stappen, jezelf kunnen stoppen en leren om beter te reageren dan je automatisch gewend bent. Door de inzichten die verworven zijn in de vorige 2 stappen gaan jullie een duidelijker beeld krijgen over ‘Wie je wilt zijn’ als mens en in je relatie. Het is een uitspraak die je relatie inhoud gaat geven en de zin om er daadwerkelijk naar te willen gaan leven. Het is elke dag een oproep om beter te zijn dan de dag ervoor.

Om een goede relatie te zijn en te creëren met elkaar ga je je elke dag inzetten om beter te zijn dan de dag daarvoor

STAP 4: HOE CREËER JE ELKE DAG DE RELATIE DIE JULLIE GRAAG WILLEN?

Jullie hebben nu een stevig en helder fundament gemaakt over jezelf en de relatie. Het fundament kan alsmaar rijker worden doordat je steeds leuker en beter wordt in het omgaan met elkaar. Elk probleem dat verschijnt in het leven kunnen jullie nu samen aanpakken en oplossen want het past altijd binnen een van de 5 stappen. Jullie hebben het geheim van gelukkig zijn ontdekt. Het schuilt in zelfkennis, weten hoe je met jezelf, je emoties en behoeften moet omgaan. Aan het stuur zitten en controle hebben over jullie leven en relatie is een tocht die jullie samen gelukkig maakt. Dit is het fundament voor een Gelukkige Relatie voor de rest van jullie leven.

De zekerheid en het zelfvertrouwen dat jullie een Gelukkig Relatie kunnen hebben samen is onbegrensd

STAP 5: MEESTERSCHAP VERGAREN IN ‘SAMEN GELUKKIG ZIJN’ VOOR ALTIJD

Bij stap 4 gaan jullie de meer gevorderde vaardigheden samen eigen maken. Om het goed en fijn te hebben met elkaar heb je vaardigheden nodig die plezier, begrip, diepgang en respect hoog in het vaandel hebben staan. Jullie bouwen een basis van prioriteiten die belangrijk zijn in jullie leven. Het begint echt steeds leuker te worden. Er ontstaat vruchtbare bodem waarop de relatie kan bloeien door goede communicatie, interesse voor elkaar, verbondenheid, plezier, warmte en verlangen. Jullie gaan naar een hoger plan in de relatie door veel te oefenen hoe je een mooier, prettiger mens en partner kan zijn.

De verbondenheid en het plezier in de relatie wordt steeds groter omdat jullie doen wat werkt

Willen jullie meer weten of al beginnen met de 5 stappen

“Zonder Fiona hadden de roddelbladen het bankroet van onze relatie verhaald, nu verhaalden ze van onze overwinning en triomf over onszelf.”

“Dankzij Fiona’s scherpe maar liefdevolle helderheid krijg ik nu het volledige vertrouwen van mijn vrouw en gaat onze energie niet meer richting een scheiding maar naar een tweede kindje…”

“Na bijna 30 jaar samen, bleken wij -onbewust- enorm uit elkaar gegroeid. Allebei met eigen werkzaamheden bezig, de kinderen werden groter en zelfstandiger, weinig activiteiten meer samen, voor veel 40/50ers bekende signalen.”

Wie gaat je helpen

Ik ben Fiona Brouwer, relatiedeskundige.

Ik heb 25 jaar ervaring en heb met duizenden paren gewerkt als relatietherapeut, coach en trainer. Ik heb naast mijn kennis vooral naamsbekendheid gekregen door mijn directe, succesvolle en adequate aanpak van relatieproblemen.

In het bedrijfsleven heb ik met vele multinationals gewerkt waar ik trainingen, coaching en bedrijfsadvies geef.

In de sportwereld heb ik Olympische en Wereldkampioen zeilers begeleid naar de Spelen.

Ik begeleid mensen in hun persoonlijkheidsontwikkeling en in de omgang met zichzelf en anderen, zowel in hun professionele als in hun persoonlijke leven.

menshealth
flair
viva
top sante
metro
margriet
pauw en witteman
hp de tijd

Bel voor een vrijblijvende kennismaking met dit programma

Ik ga je snel bellen, vul hierondeer je gegevens in en wanneer het jou het beste uitkomt